Waardebon is nu ook online in te leveren

Gepubliceerd op dinsdag 09 maart, 2021

Alle woningeigenaren in Drenthe hebben dit jaar een waardebon van €50 voor energiebesparende producten gekregen. In Emmen zijn al meer dan 1400 waardebonnen verzilverd! Heb je je waardebon nog niet gebruikt? Er is nu een supersnelle en simpele manier: je kunt online producten bestellen en direct afrekenen met je waardebon. Dat betekent dat je het bedrag niet zelf hoeft voor te schieten, je niet naar een winkel hoeft én je de producten gratis thuisbezorgd krijgt (bij een bestelling van minimaal €35). Het enige wat je hoeft te doen is producten uitkiezen die goed bij jouw huis passen – en ze bestellen. En dan kan het klussen beginnen!

Hoe werkt het? 

  1. Kijk welke producten je wilt aanschaffen – of kies voor een kant-en-klare box met handige producten. 
  2. Plaats de producten (of de box) in het winkelmandje in de webshop en reken af met je waardebon.
  3. Je krijgt de producten gratis thuisgestuurd (als je voor minimaal €35,- aan producten bestelt).
  4. Het klussen kan beginnen!

Welke producten passen bij mij?

Het valt nog niet mee om een keuze te maken welke energiebesparende producten het beste bij jouw huis en gedrag passen. Daarom hebben we een kant-en-klare box samengesteld met producten die in bijna ieder huis van pas komen en bovendien gemakkelijk zijn aan te brengen in huis. Gebruik je een product uit de box toch niet? Geef hem dan cadeau aan iemand!

Je kunt natuurlijk ook zelf een keuze maken uit een heleboel mooie producten, zoals een waterbesparende douchekop, ledlampen, tochtstrips of deurveren. 

Waardebon verzilveren: de lokale methode

Je kunt je waardebon nog steeds gewoon verzilveren op de originele manier: je bekijkt hiervoor eerst het budget op de website en kijkt welke producten je wilt aanschaffen. Hierbij kunnen onze klustips en de uitgebreide productenlijst misschien helpen. Je schaft de producten aan bij een winkel of bouwmarkt in de buurt en verzilvert de waardebon daarna online. Na controle ontvang je maximaal €50 retour.

Hoewel je met de deze manier wel de lokale ondernemers steunt, is de nieuwe methode een stuk gemakkelijker en bovendien helemaal coronaproof. De eerste aangesloten webwinkel die deze methode aanbiedt is de Energiebespaarshop – en de komende weken verwachten we dat meer webshops zich zullen aansluiten.

Waardebon kwijt of niet gekregen?

Ben je je waardebon of de persoonlijke code kwijt? Je kunt hem hier eenvoudig opvragen.