Vraag een gratis energiescan aan voor jullie sportvereniging

Gepubliceerd op maandag 28 oktober, 2019

Hebben jullie de accommodatie van de buitensportvereniging in eigen beheer en willen jullie besparen op de energierekening? Vraag dan voor 5 december een gratis energiescan aan!

Het project Drenthe Sport Duurzaam biedt sportverenigingen ondersteuning bij het verduurzamen. Dat begint met een gratis energiescan. Op basis van de uitkomsten helpt Drenthe Sport Duurzaam met het opstellen van een verduurzamingsplan. Ze denkt mee met een financieringsplan en ondersteunt bij het aanvragen van offertes, subsidies en/of regelingen.

Gratis energiescan
De energiescan geeft jullie een eerste indicatie van hoe het gesteld is met de sportaccommodatie. Met een warmtecamera wordt gekeken waar het pand energie verliest en waar ruimte is voor verbetering. Ook alle andere zaken die te maken hebben met de energiehuishouding worden onder de loep genomen. Een waardevolle eerste stap naar energiebesparing!

Aanvragen
Vraag de energiescan aan voor 5 december via sport@drentsenergieloket.nl. Zet in de e-mail de naam van de sportvereniging, het soort sport, het aantal leden en het telefoonnummer en mailadres van de contactpersoon bij de vereniging.