Uw woning verduurzamen? Kom naar de duurzame up date avond!

Gepubliceerd op dinsdag 18 februari, 2020

Het nieuws is je vast niet ontgaan: we gaan langzaam richting aardgasvrij wonen. Veel inwoners van de gemeente Emmen zijn al bezig met energiebesparende maatregelen. Zonnepanelen op daken, isolatieglas of tochtstrippen. Allemaal maatregelen om de woning energiezuiniger te maken. Wil je weten wat je kunt doen? Kom dan naar de duurzame up date avond op donderdag 5 maart vanaf 19.30 uur in DC Tech, Van Schaikweg 98 Emmen. Deze avond wordt georganiseerd door het Drents Energieloket en de gemeente Emmen

Tijdens de duurzame up date avond bekijken de adviseurs van het Drents Energieloket samen met jou wat je kunt doen om de woning energiezuinig te maken. Wil je bijvoorbeeld duurzame verwarming, dan moet je eerst kijken of jouw woning goed geïsoleerd is. We kijken welke ‘update’ een match is voor jouw type woning, wat dit gaat kosten en of je in aanmerking komt voor eventuele financiële regelingen. Op elk woningtype zijn maatregelen toepasbaar om energie te besparen. Er worden presentaties gegeven door het Drents Energieloket met tips en mogelijkheden om aan de slag te gaan met het verduurzamen van jouw woning. Daarnaast is er een bedrijvenmarkt waar kennis gemaakt kan worden met bedrijven, hun werkwijze en projecten, en je kunt in gesprek gaan met ervaringsdeskundigen.

Aanmelden is noodzakelijk
Geïnteresseerd in dé beste match voor jouw woning? Meld je dan aan via: www.drentsenergieloket.nl/update. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De inloop start op 5 maart 2020 om 19.30 uur
Locatie: Drenthe College, Van Schaikweg 98 Emmen