Punten in de EnergieKnip komen per 31 juli 2022 te vervallen

Gepubliceerd op vrijdag 17 juni, 2022


Let op! Een deel van de inwoners heeft nog punten in de EnergieKnip. Gebruik de punten, haal jouw box bij de bouwmarkt en begin met besparen. Per 31 juli 2022 komen de punten te vervallen en worden deze toegekend aan de wachtrij.

Wil je geen gebruik maken van de punten, dan kun je deze in de app teruggeven. Hiermee maak je een andere inwoner blij die ook graag mee wil doen.

Sta jij in de wachtrij?

Per 1 augustus 2022 worden de punten toegekend aan de wachtrij. Hoe werkt het? Controleer in de app of de punten zijn toegekend. Neem je telefoon (of tablet) mee naar een bouwmarkt naar keuze en haal  je energiebespaarpakket op. Deelnemende bouwmarkten vind je hier. Ook nu geldt op=op. Deze punten kunnen tot 31 december 2022 worden verzilverd.

Inhoud bespaarpakketten

Er is een beperkte voorraad aan producten voor in de boxen, vanwege lastige leveringen. Hierdoor kan het zijn dat de inhoud van het pakket afwijkt. Dit wordt aangegeven op de website www.energieknip.nl/pakketten.

Let op: Praxis Nijbracht levert geen energiebespaarboxen meer. 

EnergieKnip

Alle woningeigenaren en huurders in de gemeente ontvingen begin dit jaar een brief met een QR-code om een app te installeren. In de app staan korte vragenlijsten waarmee punten verdiend kunnen worden. Deze punten kun je inwisselen in de bouwmarkt bij jou in de buurt.