Online buurtsessie de Rietlanden – Verbeter je huis!

Gepubliceerd op dinsdag 15 november, 2022

Steeds meer mensen gaan aan de slag met energiezuinig wonen. In een energiezuinig huis woon je prettiger en heb je een lagere energierekening. Daarnaast is energie besparen goed voor het milieu. Maar waar te beginnen?

Op 29 november om 19.30 uur organiseren gemeente Emmen en de Doetank een online buurtsessie voor inwoners van de Rietlanden. Tijdens deze sessie vertellen we je graag meer over handige (digitale) hulpmiddelen die je helpen om energie te besparen. Ook kondigen we de start van een digitale wijkaanpak voor de Rietlanden aan.

Met handige hulpmiddelen van plan naar uitvoering

Door de vele informatie die beschikbaar is over verduurzamen en energie besparen is het soms lastig om te bedenken wat belangrijk is voor jouw huis. Gelukkig zijn er handige (digitale) hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen. Zoals de Verbetercheck op de website Verbeterjehuis.nl, de online HuisScan van Regionaal Energieloket of een digitale kopie van uw woning van Smart Twin.

Digitale wijkaanpak Rietlanden

In januari start de digitale wijkaanpak in Rietlanden. Hierbij krijgen huiseigenaren een op maat gemaakt digitale 3D-woningkopie en energieadvies van gemeente Emmen en de Doetank. Zo informeren we je over de maatregelen die je kunt nemen om jouw woning in logische stappen energiezuiniger te maken.

Meld je aan voor de online buurtsessie

Ben je benieuwd naar hoe deze hulpmiddelen jou kunnen helpen met het verbeteren van jouw huis? Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/emmen en klik op ‘Rietlanden – Online Buurtsessie Verbeter je Huis’. En meld je aan voor de online buurtsessie!