Er ligt 4000 euro voor je klaar!

06-02-2024
1616 keer bekeken 0 reacties

>> Let op! Vanwege groot succes is het tijdelijk niet mogelijk de subsidie aan te vragen. Houd onze website in de gaten. <<

Laat je gegevens achter bij Regiodeal Zuid en Oost Drenthe. Je ontvangt dan automatisch bericht, zodra de regeling weer opengaat.

---------------------

Heb jij niet zoveel te besteden? Dan kun je misschien wel een tegemoetkoming krijgen voor het energiezuinig maken van je huis. Tot wel 4.000 euro! Je kunt de tegemoetkoming aanvragen voor bijvoorbeeld isolatie, HR++ glas of zonnepanelen.

Voorwaarden:

  • Je bent eigenaar van de woning en woont er ook zelf in.
  • Je hebt een verzamelinkomen van max. 52.671 euro per jaar.
  • De subsidie van maximaal € 4.000,- is bedoeld voor energiebesparende werkzaamheden. Bekijk hier de lijst met werkzaamheden waar je subsidie voor kunt aanvragen.
  • Je kunt de subsidie aanvragen voor of na uitvoering van de werkzaamheden. Je laat hierbij een offerte of een factuur zien. De factuur mag maximaal 6 maanden oud zijn en niet ouder dan 1 januari 2024. Bij achteraf aanvragen bestaat het risico dat de subsidiepot leeg is.

Vragen of weet je niet waar te beginnen?
Heb je vragen of weet je niet welke maatregel het beste bij jou past. Er staan energieadviseurs voor je klaar, die je verder kunnen helpen. Wil jij een bezoek van een energieadviseur, vul dan het aanvraagformulier in. Een energieadviseur komt zonder kosten bij jou langs.

Aanvragen:

Vul het fomulier in via deze link. 

Afbeeldingen

Subsidies en leningen

Is het fixteam al bij jou thuis geweest?

Over ons

Huisregels
Neem contact op via de mail of telefonisch via 14 0591. 

Emmen geeft Energie is een initiatief van de gemeente Emmen

Raadhuisplein 1, Emmen
14 0591

Volg ons op

  

 

 

 

Cookie-instellingen