Informatiebijeenkomsten Zonnige Start

Gepubliceerd op zondag 15 april, 2018

In mei dit jaar worden bijna 1.000 zonnepanelen gelegd op het dak van de loods Maneschijn op Landgoed Scholtenszathe. De stroom die daar wordt opgewekt is beschikbaar voor huishoudens in de omliggende dorpen.

Korting op uw energierekening
Door deel te nemen krijgt u flinke korting op uw energierekening. Bovendien blijven de opbrengsten in de regio en verdwijnen niet richting de grote energiebedrijven. Energiecoöperatie Zonnige Start praat u graag bij over het initiatief tijdens een informatiebijeenkomst.

Informatiebijeenkomsten
Er zijn twee informatiebijeenkomsten gepland. U kunt komen op een avond dat u het beste uitkomt. De avonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur. Neemt u uw jaarverbruik mee, zodat gelijk kan worden uitgerekend hoeveel u kunt besparen.

Dinsdag 24 april                De Badde, Nieuw-Weerdinge

Woensdag 25 april            Veenpark, Barger-Compascuum

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van energiecoöperatie Zonnige Start of meld u aan op de facebookpagina van Zonnige Start.

Energiecoöperatie Zonnige Start wordt vanuit de gemeente Emmen ondersteund door Lokaal Opgewekt Emmen. Dit is een onderdeel van COBEN en wordt mogelijk gemaakt door het Interreg North Sea Region programma