Informatieavonden Nieuw-Oranjepoort

Gepubliceerd op maandag 08 april, 2019

GroenLeven heeft een deel van het zonnepark Oranjepoort geschonken aan de inwoners van Nieuw-Dordrecht en Oranjedorp. Een kans die energiecoöperatie Nieuw-Oranjepoort met beide handen aanpakt! Nog even en dan wordt dit deel van het park in gebruik genomen.

Informatieavonden
Er zijn twee informatieavonden gepland. Je kunt komen op een avond dat jou het beste uitkomt. De avonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur. Je krijgt meer informatie over het lidmaatschap, de kosten, de opbrengsten en de energiecoöperatie.

Dinsdag 23 april              Dorpshuis d’ Aole Turfstee, Oranjedorp

Donderdag 25 april         Dorpshuis De Klink, Nieuw-Dordrecht

Open inschrijfavonden
Tijdens de open inschrijfavonden kun je jouw persoonlijke vragen voorleggen aan de energiecoöperatie of de energiemaatschappij Greenchoice. Zij helpen ook bij het invullen van de formulieren om het overstappen zo goed mogelijk te laten verlopen. De open inschrijfavonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur. Je kunt komen op een avond dat jou het beste uitkomt.

Dinsdag 7 mei                  Dorpshuis d’ Aole Turfstee, Oranjedorp

Donderdag 9 mei             Dorpshuis De Klink, Nieuw-Dordrecht

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van energiecoöperatie Nieuw-Oranjepoort of meld je aan op de facebookpagina van Nieuw-Oranjepoort.