Huurders van Domesta maken kans op een gratis energiedisplay

Gepubliceerd op woensdag 01 september, 2021

Wil je weten hoeveel energie je verbruikt? En hoe je kunt besparen op jouw energiekosten? Huurders van Domesta maken kans op een gratis energiedisplay. Meld je aan en maak kans op 1 van de 200 gratis energiedisplays!

200 gratis energiedisplays
De gemeente Emmen heeft vanuit een landelijke subsidie gratis energiedisplays verstrekt aan Domesta, Lefier en Woonservice. Domesta is de eerste woningcorporatie die hier gebruik van maakt.

Woon je in de gemeente Emmen én in een huis van Domesta? 
Dan maak je kans op zo’n handig apparaat. Je ziet meteen wat je verbruikt en wat het kost. En met de stijgende prijzen voor gas en stroom is het goed om hier bewust mee om te gaan. 

Makkelijk zelf besparen op je energiekosten
Zet je de verwarming wat lager? Of laat je het licht niet onnodig aan? Je ziet meteen wat dit doet met je energieverbruik. Zo kun je heel makkelijk zelf besparen op je energiekosten. En heb jij zonnepanelen? Dan verrekent de energiedisplay dit met je energiekosten. Na 1 jaar willen we graag weten hoe het gaat en wat je al hebt bespaard. 

Gesprek met een bespaarcoach van Domesta
Meld jij je aan voor een energiedisplay? Dan kun je ook meteen een gesprek met 1 van de bespaarcoaches van Domesta aanvragen via bespaarcoach@domesta.nl. Ze komt dan bij je thuis. Samen kijken jullie wat je kunt doen om te besparen. En dat kan verder gaan dan alleen over je energieverbruik. 

Energiecoach via Emmen geeft Energie
Met de energiedisplay zie je jouw energieverbruik. Zo wordt het al gauw een uitdaging om jouw verbruik te verlagen. Wil je hulp en tips? Vraag dan een gratis gesprek aan met een energiecoach

Meld je aan voor 1 oktober 2021
Lijkt het je wel wat om zelf je energieverbruik in de gaten te houden? Meld je dan snel aan. Dat kan op 2 manieren:

  1. Meld je aan via dit formulier 
  2. Ga naar www.domesta.nl/energiedisplay

Doe dit voor 1 oktober 2021. Daarna worden de energiedisplays verdeeld. 

Lukt het niet om het formulier in te vullen? Bel dan met (0591) 57 01 00.