Het budget voor de EnergieKnip is geclaimd!

Gepubliceerd op maandag 24 januari, 2022

Twee weken geleden is de EnergieKnip gestart. Inmiddels hebben 25.000 huishoudens in Emmen een brief ontvangen met daarin een QR-code. Met de code kun je vragen beantwoorden en daarmee punten verdienen. De punten zijn inwisselbaar voor een energiebespaarbox bij de lokale bouwmarkt. De actie is zo’n groot succes dat het budget inmiddels geclaimd is. 

Om te bepalen wie als eerste mee konden doen aan de EnergieKnip hebben we gekeken in welke dorpen en wijken de behoefte het grootst is om de energierekening te verlagen. In vier blokken hebben we vervolgens de verzending gepland. Tot nu toe hebben zoveel woningeigenaren en huurders gebruik gemaakt van de EnergieKnip, dat het budget voorlopig op is. De inwoners die nog geen brief hebben ontvangen, krijgen deze als er weer budget is. 

Gebruik je de punten niet?
Heb je de vragenlijsten ingevuld en de punten geclaimd, maar wil je deze niet inwisselen voor een bespaarpakket? In de app bij Saldo, kun je je punten terugsturen. Hiermee maak je een andere inwoner blij die ook graag mee wil doen.

Heb je al punten verdiend?
Heb je op de app de vragenlijsten al ingevuld en de punten verdiend? Dan kan je deze inwisselen bij de lokale bouwmarkt voor een energiebespaarbox.

Hoe verder?
Op dit moment onderzoeken we hoe we de EnergieKnip een vervolg kunnen geven. Houd Emmen geeft Energie in de gaten voor het laatste nieuws.