Geslaagde wijktour en opening modelwoning in Emmerhout

Gepubliceerd op maandag 11 april, 2022

Afgelopen zaterdag was het team van Emmen geeft Energie in Emmerhout voor de wijktour en de opening van de modelwoning. Er waren energiecoaches aanwezig en medewerkers van Domesta, Lefier, Geldloket en de Huurdersfederatie. We hebben veel mensen gesproken. Energie besparen leeft!

Wijktour
In het winkelcentrum van Emmerhout hebben we veel gesprekken gevoerd met inwoners die hun energierekening naar beneden willen krijgen. We gaven gratis kleine maatregelen weg, er waren proefjes voor kinderen en energiecoaches gaven tips en trucs. Na deze wijktour in Emmerhout gaan we naar Angelslo en vervolgens Bargeres. Via deze website houden we je op de hoogte.

Modelwoning
Aan de Laan van de Marel 343 is een modelwoning ingericht voor verduurzamen en langer thuis wonen. Wethouder Jisse Otter opende de modelwoning samen met Anneke en Fred, betrokken inwoners. Tegeltje eruit, plantje erin. De woning moet antwoorden geven op de vragen die inwoners van deze woningen hebben. En dat zijn er veel!

Wil je ook een bezoek brengen aan de modelwoning, maak dan een afspraak met een energiecoach. Vermeld hierbij dat je in de modelwoning wilt afspreken.
De modelwoning is onderdeel van de Regiodeal Zuid- en Oost-Drenthe.