Een volle klas nieuwe energiecoaches in de schoolbanken

Gepubliceerd op dinsdag 20 september, 2022

Maandagavond was de introductieavond voor de nieuwe energiecoaches in het Drenthe College. Met maar liefst 15 energiecoaches is de klas goed gevuld. En dat is goed nieuws, want de energieprijzen zijn torenhoog. De coaches zijn allemaal erg gemotiveerd om aan de slag te gaan.

“Ik wil heel graag mensen helpen. Het mooie is dat ik er zelf ook nog veel van kan leren. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan!”

Wil jij je energierekening verlagen?

We verbruiken vaak onnodig veel energie. Want hoeveel verbruikt jouw koelkast? Wat levert het op om de verwarming een graadje lager te zetten? Hoeveel warmte gaat er verloren via kieren en naden in jouw huis? De energiecoaches maken graag een afspraak met jou om je inzicht en handige tips te geven.

Hoe werkt het?

Een gratis afspraak met een energiecoach kan je al snel een paar tientjes tot honderden euro’ s per jaar besparen. Samen kijk je naar het energieverbruik in de woning. De coaches helpen huurders en woningeigenaren. Onze energiecoaches zijn vrijwilligers en worden getraind en begeleid door het Drenthe College.

>> Maak een afspraak met een energiecoach