Duurzame Emmense ondernemers en inwoners gezocht!

Gepubliceerd op dinsdag 16 januari, 2018

Duurzame landbouw, duurzaam wonen, afval, mobiliteit en circulaire economie. Er zijn veel mensen met initiatieven en goede ideeën. We zijn op zoek naar de Emmense ondernemers en inwoners die het verschil maken. Op donderdag 12 april 2018 vindt voor de zesde keer ‘Hét Duurzaam Drenthe event’ plaats. Tijdens dit evenement wordt de award voor ‘Hét duurzame Drentse bedrijf 2018’ uitgereikt.

De award voor het duurzame Drentse bedrijf halen we graag naar Emmen. De ambitie is om in 2050 een energieneutrale gemeente te zijn. Inwoners, bedrijven, organisaties en onderwijs zetten zich hier al voor in. De meest duurzame ondernemer van Drenthe wint een waardebon van € 2.000,- voor het uitvoeren van zijn of haar goede idee. De duurzame Drentse inwoner ontvangt de publieksprijs en een waardebon voor een adviesgesprek.

Duurzame ondernemers of inwoners aanmelden
Bent of kent u een duurzame ondernemer of inwoner? Stuur dan een mail met een motivatie naar energie@emmen.nl. Op de website van de provincie vindt u de beoordelingscriteria van de jury. Uiterlijk 27 februari 2018 nomineren we de vijf Emmense ondernemers en inwoners die we voordragen voor de award.

Hét Duurzame Drenthe Event
Hét Duurzame Drenthe event is een ontmoetingsplaats om Drentse initiatieven verder te helpen. Iedereen is er welkom om vernieuwende initiatieven te laten zien en te bewonderen. Op www.provincie.drenthe.nl/hdde vindt u meer informatie over Hét Duurzaam Drenthe event. U kunt zich hier aanmelden als deelnemer of bezoeker. Of volg het evenement op Twitter: #hdde2018.