Drentse Bespaarmarkt komt in Klazienaveen

Gepubliceerd op dinsdag 06 maart, 2018

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te besparen op uw energierekening? Op donderdag 22 maart organiseert de gemeente Emmen vanuit het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in uw woning. De Bespaarmarkt vindt plaats in het Esdal College, Van Echtenstraat 22 in Klazienaveen en start vanaf 19.30 uur. U bent, als inwoner van de gemeente Emmen van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Waar kunt u als woningeigenaar het beste beginnen met energiebesparing?
Tijdens de Bespaarmarkt geven we u allerlei praktische tips en adviezen. Want waar dient u rekening mee te houden als u aan de slag gaat met vloer-, bodem-, gevel-, dakisolatie en/of isolerende beglazing? Wanneer en hoe kunt u omschakelen naar een warmtepomp of zonneboiler? Wat zijn de belangrijke vragen die u een isolatiebedrijf, aannemer of installateur kunt stellen? En welke financiële mogelijkheden zijn er om de maatregelen te realiseren? Op deze vragen en meer kunt u antwoord krijgen tijdens de presentaties en op de bedrijvenmarkt.

Bedrijvenmarkt
Op de bedrijvenmarkt zijn diverse bedrijven aanwezig op het gebied van isolatie (bodem, vloer, gevel, dak en  beglazing) en duurzame verwarming om u te voorzien van advies.

De Bespaarmarkt op donderdag 22 maart is gratis toegankelijk en start om 19.30 uur in het Esdal College in Klazienaveen.

Wilt u alvast weten waarmee u energie kunt besparen in uw woning? Doe dan de woningcheck. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op de website van het Drents Energieloket.

De Bespaarmarkten zijn onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.

Campagne Drent zit er warmpjes bij
De campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, is een initiatief van het Drents Energieloket; een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.