Drentse Bespaarmarkt komt in Erica

Gepubliceerd op dinsdag 05 februari, 2019

Wil je ook een energiezuinig huis met een lage energierekening en meer wooncomfort?

Op dinsdag 26 februari organiseren we vanuit het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in jouw woning. De Bespaarmarkt vindt plaats in ’t Schienvat op Erica en start vanaf 19.30 uur. Je bent als inwoner van de gemeente Emmen van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Wat kun je op deze avond verwachten?
Tijdens de Bespaarmarkt is er naast de bedrijvenmarkt de mogelijkheid om verschillende korte presentaties bij te wonen. Je krijgt tijdens deze avond allerlei praktische tips en adviezen. Je krijgt antwoord op vragen zoals; waar moet ik rekening mee houden als ik aan de slag ga met vloer-, bodem-, gevel-, dakisolatie- en/of isolerende beglazing? Of wanneer en hoe kan ik omschakelen naar een warmtepompinstallatie of zonneboiler? Wat kosten de maatregelen gemiddeld en wat leveren ze op? En welke financiële mogelijkheden zijn er om de maatregelen te nemen?

Bedrijvenmarkt
Op de bedrijvenmarkt kun je direct in gesprek met diverse regionale bedrijven op het gebied van isolatie en duurzame verwarming. Het Drents Energieloket is aanwezig om je te helpen met een onafhankelijk advies.

De Bespaarmarkt op dinsdag 26 februari is gratis toegankelijk en start om 19.30 uur in ’t Schienvat, Heidebloemstraat 4 in Erica. Je kunt je aanmelden via www.drentsenergieloket.nl/aanmelden.

Wil je alvast weten waarmee je energie kunt besparen in jouw woning? Kijk dan op de website van het Drents Energieloket.

De Bespaarmarkten zijn onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.

 

De campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, is een initiatief van het Drents Energieloket; een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM wonen met energie, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.