Digitale wijkaanpak van start in Rietlanden!

Gepubliceerd op dinsdag 16 mei, 2023

Woon je aan het Eendenveld, Duivenveld, Valkenveld, Uilenveld, Spechtenveld of Zwaluwenveld? En heb jij je sleutelcode voor jouw digitale woning ontvangen in de post? Meld je dan aan voor de online informatieavond op dinsdag 23 mei. Tijdens deze informatieavond vertellen de gemeente samen met de DoeTank, wijkvereniging Rietlanden en Smart Twin je graag meer over onder andere hoe je de digitale woning kan gebruiken om jouw woning te verduurzamen.

Meld je aan voor de online informatieavond op dinsdag 23 mei, start 19.30 uur: www.regionaalenergieloket.nl/acties.

Goed om te weten: De digitale wijkaanpak in Rietlanden wordt stap voor stap uitgerold. Alleen woningeigenaren met een grondgebonden woning ontvangen een sleutelcode voor hun digitale woning.

Wat gaan we doen?
Een energiezuinige woning is toekomstbestendig én een slimme investering. Wanneer je energiezuinig woont heb je een lagere energierekening, meer comfort en een hogere woningwaarde. Waar kun je het beste beginnen?

Speciaal voor Rietlanden organiseren de gemeente, de DoeTank, wijkvereniging Rietlanden en Smart Twin een digitale wijkaanpak, waarbij van de verschillende woningtypen uit de buurt een digitale kopie wordt gemaakt. Met Smart Twin kan je makkelijk doorrekenen wat de mogelijkheden zijn voor bepaalde verduurzamingsmaatregelen – zoals vloer- of muurisolatie, of zonnepanelen – en wat daar de kosten en opbrengsten voor zijn.