De deuren staan open tijdens de Thematours!

Gepubliceerd op dinsdag 20 maart, 2018

Wilt u energiezuinig bouwen? Wilt u weten hoe een maatregel is toegepast in een woning? Wat zijn de ervaringen? Waar moet je op letten? Twee woningeigenaren in Emmen zetten de deuren voor u open. Ga op bezoek op zaterdag 7 april en kom tot een beter plan voor uw eigen woning. Meld u aan voor een thematour die u graag wilt bezoeken.

Warmtepomp met bodembron, Emmen
In 2009 bouwt de familie Boonstra een duurzame woning in Emmen. Ze kiest voor goede isolatie en een warmtepomp met bodembron voor de verwarming. Een huis zonder radiatoren en gasloos. Bent u benieuwd naar ervaringen met de warmtepomp? Ga mee op thematour.

Zaterdag 7 april om 13.00 en 15.oo uur.

Aanmelden of meer informatie

Aardgasvrij, Nieuw-Amsterdam
Familie Vermaas ging de grote uitdaging aan om met hun woning uit 1980 aardgasvrij én Nul-op-de-Meter te maken. Wilt u ook van het gas af? En bent u benieuwd welke stappen u kunt zetten? Peter vertelt er alles over tijdens deze thematour.

Zaterdag 7 april om 15.00 uur – VOLGEBOEKT, inschrijven is niet meer mogelijk

Zaterdag 14 april om 13.30 uur

Aanmelden of meer informatie

Meer informatie
De thematours is een initiatief van de Duurzame Huizenroute en wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal gemeenten en provincies. Op de website van Duurzame Huizenroute vindt u meer informatie.