Regelingen voor bedrijven

Wilt u uw bedrijf energiezuiniger maken en weten welke subsidies en aantrekkelijke leningen er zijn? Hieronder vindt u een selectie van de mogelijkheden.

 

Regelingen voor bedrijven

Gratis MKB energiescan

De provincie Drenthe biedt mkb-ondernemers in Drenthe een gratis energiescan aan. De energiescan laat zien wat het energiegebruik is in uw bedrijf en welke besparingsmogelijkheden daarbij passen.

Meer informatie

Energielening Drenthe

De Drentse Energie Organisatie biedt het MKB en organisaties in Drenthe een financiering voor investeringen in duurzame energie en energiebesparing.

Meer informatie

Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)

Zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken kunnen via het Rijk subsidie aanvragen voor zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De subsidie is afhankelijk van de gekozen maatregel.

Meer informatie

123subsidie.nl

Op zoek naar een subsidie voor uw onderneming in Noord-Nederland? 123subsidie.nl toont u alle beschikbare subsidies.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze en andere regelingen en subsidiemogelijkheden verwijzen wij u naar www.drentesenergieloket.nl, www.energiesubsidiewijzer.nl of www.rvo.nl. Het overzicht met regelingen & subsidies is aan veranderingen onderhevig en mogelijk incompleet. Aan de inhoud kunnen geen rechten ontleend worden.

Terug naar overzicht