Gratis advies van een energiecoach

Wil jij je energierekening verlagen? We verbruiken vaak onnodig veel energie. Want hoeveel verbruikt jouw koelkast? Wat levert het op om de verwarming een graadje lager te zetten? Hoeveel kun je besparen met het gebruik van een waterbesparende douchekop? De energiecoaches maken graag een afspraak met jou om je inzicht en handige tips te geven. […]

Wil jij je energierekening verlagen? We verbruiken vaak onnodig veel energie. Want hoeveel verbruikt jouw koelkast? Wat levert het op om de verwarming een graadje lager te zetten? Hoeveel kun je besparen met het gebruik van een waterbesparende douchekop? De energiecoaches maken graag een afspraak met jou om je inzicht en handige tips te geven.

Hoe werkt het?
Een gratis afspraak met een energiecoach kan je al snel een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar besparen. Samen kijk je naar het energieverbruik in de woning. De coaches helpen huurders en woningeigenaren. Onze energiecoaches zijn vrijwilligers en worden getraind en begeleid door het Drenthe College.

Review van Harry uit Schoonebeek: “Ik ontving Peter, een hartelijke man. Al gauw stond zijn deskundigheid boven alles twijfel verheven. Wij hadden een heel prettig, uitgebreid en geanimeerd gesprek samen en mede door mijn interesse heb ik heel veel opgestoken van Peter. Hulde voor deze coach en daarmee ook hulde voor dit initiatief dat naar ik hoorde nog heel vers van de pers is! Energiecoach Emmen is zo een hele verrijking in het woud van energiebespaar-adviezen en -maatregelen die ik zoal ben tegengekomen op internet.”

Afspraak met een energiecoach?
Wil jij een vrijblijvende afspraak met een energiecoach? Meld je aan via energie@emmen.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Pop up in de Bibliotheek
Voor alle inwoners uit de gemeente Emmen is de pop up Emmen geeft Energie geopend. Je kunt hier terecht voor gratis tips en adviezen om je energierekening naar beneden te krijgen.

Dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur  – modelwoning Emmerhout, Laan van de Marel 343
Woensdag van 13.00 tot 15.00 uur – bibliotheek Klazienaveen
Vrijdag van 10.00 tot 12 uur – bibliotheek centrum Emmen


Plan een gratis afspraak met een energiecoach