Energiecoach aanvragen

Wil jij je energierekening verlagen? We verbruiken vaak onnodig veel energie. Want hoeveel verbruikt jouw koelkast? Wat levert het op om de verwarming een graadje lager te zetten? Hoeveel kun je besparen met het gebruik van een waterbesparende douchekop? De energiecoaches maken graag een afspraak met jou om je inzicht en handige tips te geven.

Hoe werkt het?
Een gratis afspraak met een energiecoach kan je al snel een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar besparen. Samen kijk je naar het energieverbruik in de woning. De coaches helpen huurders en woningeigenaren. Onze energiecoaches zijn vrijwilligers en worden getraind en begeleid door het Drenthe College.

Afspraak met een energiecoach?
Wil jij een vrijblijvende afspraak met een energiecoach? Dat kan op dit moment door de nieuwe en aangescherpte maatregelen alleen via videobellen of telefonisch. Meld je aan via energiecoach@emmen.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Pop up – tijdelijk gesloten in verband met de coronamaatregelen
Iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en iedere vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is de pop up Emmen geeft Energie geopend voor alle Emmenaren in de Bibliotheek in Emmen. Je kunt hier terecht voor gratis tips en adviezen om je energierekening naar beneden te krijgen.

Plan een gratis afspraak met een energiecoach