Hoera! 13 nieuwe energiecoaches zijn opgeleid!

Gepubliceerd op vrijdag 22 april, 2022

Het Drenthe College heeft 13 nieuwe energiecoaches opgeleid. Deze week ontvingen de cursisten hun certificaat en ze kunnen nu inwoners uit de gemeente Emmen helpen energie te besparen. In totaal zijn er meer dan 50 coaches actief in Emmen. Dat is goed nieuws, want samen maken we werk van de energierekening!

Wil jij je energierekening verlagen? 
De gasprijzen zijn torenhoog. We horen steeds vaker dat inwoners moeite hebben de energierekening te betalen. Vaak verbruiken we onnodig veel energie. Want hoeveel verbruikt jouw koelkast? Wat levert het op om de verwarming een graadje lager te zetten? Hoeveel kun je besparen met het gebruik van een waterbesparende douchekop? De energiecoaches maken graag een afspraak met jou om je inzicht en handige tips te geven. 

Hoe werkt het?
Een gratis afspraak met een energiecoach kan je al snel een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar besparen. Samen kijk je naar het energieverbruik in de woning. De coaches helpen huurders en woningeigenaren. Onze energiecoaches zijn vrijwilligers en worden getraind en begeleid door het Drenthe College.

>> Maak een afspraak